水梨燉排骨湯

水梨燉排骨湯

4.9 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 人份

Składniki

  • 豬小排 川燙去血水
    500 克
  • 水梨 去皮去核,切塊
    300 克
  • 紅棗 切半去籽
    10 顆
  • 1200 克
  • 枸杞 洗淨瀝乾
    1 大匙
  • 依個人口味調整
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 62.6 mg
Białko 15.3 g
Kalorie 1112.1 kJ / 266.1 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 64.9 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...