Urządzenia i Akcesoria
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
750 g
Składniki
-
jalapeño chillies (approx.250 g), stems removed10
-
white vinegar200 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
fresh bay leaf1
-
sea salt3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sugar3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
5661.7 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
523.2 kJ /
125.1 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Tacos
Brak ocen
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Prawn laksa (Chef Degan)
50 min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40 min
Blueberry jam
35 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Thai Red Chicken Curry and Rice
40 min