Urządzenia i Akcesoria
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 34 godz. 20 min
1130 g
Składniki
-
natural yoghurt high protein (see Tips)55 g
-
full cream milk (see Tips)1000 g
-
full cream milk powder (see Tips)50 g
-
water250 g
-
lemon juice (see Tips)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1130 g
Sód
525 mg
Białko
8 g
Kalorie
1440 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Lemon glaze madeleines
24 godz. 30 min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 min
Citrus dust
4 godz. 10 min
Cooked mayonnaise
5 min
Fruity dream
10 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Fluffy ricotta pancakes
35 min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min
Community fave brown rice salad
55 min