Torta cioccolato e mandorle con ganache al cioccolato bianco

4.6 37 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
12 porzioni

Składniki

Torta al cioccolato
  • di cioccolato fondente a pezzi
    150 g
  • di burro + q.b.
    100 g
  • uova (medie)
    4
  • di zucchero
    130 g
  • di mandorle tritate
    130 g
  • di lievito in polvere
    1 cucchiaino
Ganache al cioccolato bianco
  • di cioccolato bianco a pezzi
    150 g
  • di acqua
    50 g
  • di burro a pezzi
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 364.7 kcal / 1526 kJ
Białko 6.6 g
Tłuszcz 26.8 g
Węglowodany 26.6 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 12.9 g
Sód 73.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...