Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crumble
- 30 g di farina tipo 00
- 20 g di zucchero
- 25 g di burro a pezzi
Pan brioche
- 2 uova
- 2 tuorli
- 100 g di burro a pezzi
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 150 g di latte
- 500 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 379 kJ / 90.5 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 12.7 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 58.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini bovoli
4h
Rosette alle mele
3h 30min
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h
Treccia al latte
2h 30min
Pane naan
3h 10min
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Pane per la colazione con frutta secca
3h
Panini di segale
12h
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Treccine allo yogurt
6h 30min
Focaccia al latte
6h 30min
Panini morbidi dolci
1h 30min