Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
1 oz vegan Parmesan cheese, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt extractsugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1090.9 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
2439.4 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
100.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Peanut Butter Banana Dream
35 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Potato Curry Soup
35 min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 godz. 5 min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45 min
Banana Nut Bundt Cake
1 godz. 30 min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min