Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
1 oz vegan Parmesan cheese, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt extractsugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1090.9 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
2439.4 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
100.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cacio e Pepe
30 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 godz. 15 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Black Tahini Banana Bread
1 godz. 20 min
King Cake
4 godz. 45 min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 godz. 20 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min