![Oven Mushroom and Beef Burger Oven Mushroom and Beef Burger](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/504A4FD8-4C03-427C-881A-81307220E3B9/Derivates/6c932823-d756-4f1d-81d7-b91c8b294303.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz fresh shiitake mushrooms, halved
- 2 oz fresh portobello mushrooms, halved
- 4 oz fresh king oyster mushrooms, halved
- 2 oz fresh Swiss brown mushrooms, halved
- 16 oz ground beef, broken into pieces
- 2 large eggs
- 2 oz dried bread crumbs
- 1 oz liquid aminos, e.g. Bragg®
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 4 slices white cheddar cheese
- 4 hamburger buns, toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3254.6 kJ / 777.9 kcal
- Białko
- 44.7 g
- Węglowodany
- 58.9 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.2 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1285 mg
Alternatywne przepisy
Lemon Garlic White Rice
35 min
Olive Spread
5min
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
New England Clam Boil
55 min
Orange Dyed Eggs
55 min
Soy Milk
1h 35min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Almond Dip
10min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Confetti Rice
45 min
Red Beans and Rice
1h 15min