Urządzenia i Akcesoria
Oven Mushroom and Beef Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh shiitake mushrooms halved8 oz
-
fresh portobello mushrooms halved2 oz
-
fresh king oyster mushrooms halved4 oz
-
fresh Swiss brown mushrooms halved2 oz
-
ground beef broken into pieces16 oz
-
large eggs2
-
dried bread crumbs2 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®1 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
white cheddar cheese4 slices
-
hamburger buns toasted4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1285 mg
Białko
44.7 g
Kalorie
3254.6 kJ /
777.9 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
58.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberries and Cream Whip
Brak ocen
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Slow Cooked Pot Roast
6 godz. 20 min
New England Clam Boil
55 min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 godz. 10 min
Cheesecakes in Jars
2 godz. 30 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min
Holiday Stuffing
1 godz.
Shrimp and Potato Boil
40 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Hamburger Buns with Stout Beer
3 godz.
French Toast
40 min