Urządzenia i Akcesoria
Oven Mushroom and Beef Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh shiitake mushrooms halved8 oz
-
fresh portobello mushrooms halved2 oz
-
fresh king oyster mushrooms halved4 oz
-
fresh Swiss brown mushrooms halved2 oz
-
ground beef broken into pieces16 oz
-
large eggs2
-
dried bread crumbs2 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®1 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
white cheddar cheese4 slices
-
hamburger buns toasted4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1285 mg
Białko
44.7 g
Kalorie
3254.6 kJ /
777.9 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
58.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Philly Cheesesteak
50 min
Barbecued Mexican street corn
Brak ocen
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Cinnamon Roll Waffles
1 godz. 35 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Vegetarian Pizza
1 godz. 40 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min