Urządzenia i Akcesoria
金錢蝦餅
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 塊
Składniki
梅子醬
-
話梅 (無籽)100 克
-
水300 克
-
蒜頭5 粒
-
薑 切片1 片
-
醬油2 茶匙
-
冰糖粉2 大匙
-
陳皮 泡軟、切碎1 片
-
鹽¼ 茶匙
-
太白粉 加入1大匙水調勻1 茶匙
金錢蝦餅
-
蝦仁 去腸泥,用水洗淨600 克
-
豬絞肉 (偏肥)70 克
-
蛋1 顆
-
糖1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
麵包粉120 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Białko
5.635 g
Kalorie
233 kJ /
55 kcal
Tłuszcz
1.506 g
Błonnik
0.138 g
Węglowodany
4.945 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
東南亞風味在我家
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan