糖醋魚柳

糖醋魚柳

4.6 11 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 帶皮白肉魚片 (如:鰈魚、魴魚) (約2片),切塊
    500 克
  • 米酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 打散過篩備用
    2 顆
  • 麵粉 (任一種類)
    70 克
  • 10 克
  • 洋蔥 切條
    80 克
  • 切段
    10 克
  • 黃糖
    30 克
  • 白醋
    30 克
  • 30 克
  • 番茄醬
    30 克
  • 綜合甜椒 (如紅、黃椒),切絲
    100 克
  • 新鮮香菜 只取葉子
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 317.2 g
Kalorie 1326.2 kJ / 317.2 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 1.06 g
Węglowodany 24.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...