Urządzenia i Akcesoria
鸡蛋虾仁蒸豆腐
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
水800 克
-
盐5 克
-
鸡蛋 (63-73克)3 颗
-
豆腐 切片150 克
-
虾仁80 克
-
生抽适量
-
葱 葱花适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
693.4 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
944.5 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常豆腐料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny