鸡蛋虾仁蒸豆腐

鸡蛋虾仁蒸豆腐

4.6 22 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 800 克
  • 5 克
  • 鸡蛋 (63-73克)
    3 颗
  • 豆腐 切片
    150 克
  • 虾仁
    80 克
  • 生抽
    适量
  • 葱花
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 693.4 mg
Białko 21.5 g
Kalorie 944.5 kJ / 226 kcal
Tłuszcz 13.9 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...