Urządzenia i Akcesoria
法式青豆汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
红葱头 切块35 克
-
黄油50 克
-
鸡高汤1200 克
-
稀奶油100 克
-
新鲜豌豆仁800 克
-
盐 依根据个人口味调节1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22.4 g
Kalorie
1775 kJ /
424.2 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
42.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意法餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny