Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre en poudre
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide (type Fleurette)
- 1 gousse de vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2021.8 kJ / 483.2 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 46.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 47.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake aux speculoos
1h
Cookies fourrés au chocolat
1h 40min
Éclairs aux cerises
Brak ocen
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1h 15min
Smoothie fraise-chocolat
10min
Baozi au sésame noir
2 Std. 20 Min
Moelleux aux barres chocolatées
1h
Œufs de couleur verte
55min
Bouchons en habits de fête
1sa 10 dk
Gaufres et coulis de chocolat blanc
1h
Grog au citron, miel et rhum
15 Min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min