Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre en poudre
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide (type Fleurette)
- 1 gousse de vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2021.8 kJ / 483.2 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 46.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 47.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Fondant au chocolat
40 min
Fondant au chocolat et piment d'Espelette
40 min
Petits pains au lait de soja
2h 20min
Croque façon Fast Food
3h
Pain apéritif noir aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1 godz. 30 min
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1 godz. 30 min
Brioche moelleuse
4 Std. 15 Min
Riz blanc au citron et à l'ail
35 min
Pâte à crêpe vanillée
1 godz. 40 min
Purée mousseline
40 min
Coulant au chocolat
40 min