Urządzenia i Akcesoria
Caramel liquide
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
280 g
Składniki
-
90 g d'eau
-
300 g de sucre en poudre blanc ou roux
-
1 c. à café de jus de citron
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 g
Sód
0.4 mg
Białko
0 g
Kalorie
17.6 kJ /
4.1 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisson du sucre
15 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Caramel liquide
35 min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Caramel de base
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Yaourt à la vanille
12 godz. 20 min
Nougatine aux cacahuètes
1 godz. 30 min
Yaourt nature au Varoma
12 godz.
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Foie gras sous-vide
72 godz.
Crème anglaise Mode Sauce
15 min