Urządzenia i Akcesoria
Caramel liquide
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
280 g
Składniki
-
90 g d'eau
-
300 g de sucre en poudre blanc ou roux
-
1 c. à café de jus de citron
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 g
Sód
0.4 mg
Białko
0 g
Kalorie
17.6 kJ /
4.1 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisson du sucre
15 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crème anglaise Mode Sauce
15 min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Nougatine aux cacahuètes
1 godz. 30 min
Caramel liquide
35 min
Sucre glace
5 min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Caramel de base
25 min
Yaourt à la vanille
12 godz. 20 min
Yaourt nature au Varoma
12 godz.