Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre, blanc ou roux
- 1 c. à café de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 17.6 kJ / 4.1 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yaourt nature au Varoma
12u.
Cuisson du riz basmati
35min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Sucre glace
5 min
Cuisson du riz long blanc
35min
Caramel de base
25 Min
Yaourt à la vanille
12 Std. 20 Min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Foie gras sous-vide
72 godz.
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min
Sauce caramel au whisky
35min
Sucre glace (200 g)
5 min