![Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bb46bce281b3db22f467ced18b79a4eb/Derivates/7c124b706315db3e8ba08e190261f663f2d05ca4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di maiale, a cubetti (2x2 cm) (vedere consiglio)
- 200 g di vino rosso
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di acqua
- 350 g di cipolle a fettine
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di senape
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1608 kJ / 384.3 kcal
- Białko
- 42.4 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 549 mg
Alternatywne przepisy
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1h
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30 min
Fajitas con pollo e funghi
1h
Polpettone del Ringraziamento
1h 30min
Braciole pugliesi
1h
Pâté di vitello in gelatina
8h 30min
Risotto alla carbonara
2h
Risotto Gorgonzola e cipolle caramellate (Bimby Friend)
35min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Costine di maiale in salsa barbecue
35min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h