Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta

Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta

3.4 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di carne di maiale a cubetti (2x2 cm) (vedere consiglio)
  • 200 g di vino rosso
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 150 g di acqua
  • 350 g di cipolle a fettine
  • 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
  • 1 cucchiaino di senape
  • 1 cucchiaino di paprika dolce

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 384.3 kcal / 1608 kJ
Białko 42.4 g
Tłuszcz 21.6 g
Węglowodany 5.4 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 11.1 g
Sód 549 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...