Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di maiale, a cubetti (2x2 cm) (vedere consiglio)
- 200 g di vino rosso
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di acqua
- 350 g di cipolle a fettine
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di senape
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1608 kJ / 384.3 kcal
- Białko
- 42.4 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 549 mg
Alternatywne przepisy
Stracotto di manzo con funghi e patate
4 Std.
Panna cotta con pesche insaporite
5 Std. 15 Min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1h
Crostata di frutta fresca con Affettatutto Bimby® (TM6)
7h
Baguette pancetta e provolone
5 godz. 30 min
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4h 20min
Katsu curry
1 Std. 30 Min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Burrito di carne
1 Std. 30 Min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Lasagna autunnale
2 Std.