Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Basque cheesecake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
dark chocolate (50% cocoa) broken into pieces270 g
-
eggs at room temperature4
-
cream cheese at room temperature, cut into pieces600 g
-
white sugar180 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
plain flour20 g
-
Dutch cocoa powder2 tsp
-
fresh raspberries to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
337 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
3042 kJ /
727.1 kcal
Tłuszcz
56.8 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
32.3 g
Węglowodany
44.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Edna's lemon curd teacake
40 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Egg and bacon breakfast baguettes
25 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Chewy chocolate brownies
35 min
DIY pizza pockets
1 godz. 50 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9 godz.