Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Basque cheesecake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
dark chocolate (50% cocoa) broken into pieces270 g
-
eggs at room temperature4
-
cream cheese at room temperature, cut into pieces600 g
-
white sugar180 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
plain flour20 g
-
Dutch cocoa powder2 tsp
-
fresh raspberries to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
337 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
3042 kJ /
727.1 kcal
Tłuszcz
56.8 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
32.3 g
Węglowodany
44.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Chunky guacamole
10 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Chocolate lava pudding
40 min
Chocolate and Raspberry Tarts
2 godz. 50 min
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Ciabatta olive sticks
2 godz. 5 min
30 second cupcakes
25 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min