豆油肉

豆油肉

4.8 26 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 人份

Składniki

  • 1800 克
  • 五花肉,带皮 切成5公分 x 2公分长
    600 克
  • 带壳,洗净
    4 - 5 个
  • 酱青
    60 克
  • 黑酱油
    20 克
  • 蒜瓣 烟熏,带皮
    8 - 10 个
  • 肉桂棒
    1 支
  • 八角
    2 个
  • 丁香
    2 个
  • 白胡椒粒 拍碎
    10 粒

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 817 mg
Białko 15 g
Kalorie 2427 kJ / 580 kcal
Tłuszcz 56 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...