Urządzenia i Akcesoria
Miso soup, Sake seafood with rice
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
water1440 g
-
white short-grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained300 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions cut in thin slices (2 mm)100 g
-
carrot cut in thin strips (2 mm)40 g
-
kombu (opcjonalnie) (approx. 2 cm each)4 slices
-
large raw prawns, peeled and deveined (from approx. 170 g prawns)10 - 12
-
300 g fresh mussels, shells scrubbed and debeardedclams shells scrubbed,300 g
-
raw squid rings250 g
-
Japanese soy sauce (see tip)75 g
-
60 g rice winesake60 g
-
salt1 tsp
-
light sesame oil (10 g)2 tsp
-
miso paste80 g
-
wakame flakes dried5 pinches
-
silken tofu (opcjonalnie) cut in cubes (1.5 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2015 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Sautéing Shrimp
15 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 Min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 Min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min