Urządzenia i Akcesoria
Thai-style prawn broth, Spicy apples
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Spicy apples
-
cooking apples (e.g. Boskoop, Bramley, Reine des Reinettes)4
-
vanilla sugar, homemade2 tsp
-
star anise4
-
ground ginger4 pinches
-
cloves4
-
ground cinnamon4 pinches
Thai broth
-
onions cut in halves150 g
-
fresh ginger thinly sliced20 - 30 g
-
fresh chilli deseeded1
-
olive oil15 g
-
raw prawns with heads and shells peeled800 g
-
water1400 g
-
rice vinegar40 g
-
fish sauce30 g
-
cloves2
-
star anise1
-
salt adjust to taste3 pinches
-
ground black pepper adjust to taste3 pinches
-
dried Chinese egg noodles80 g
-
wakame flakes, dried (opcjonalnie)2 pinches
-
100 g fresh bean sproutsfresh soybean sprouts100 g
-
fresh coriander leaves15
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1242 kJ /
296 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Stout Beer Ice Cream Float
Brak ocen
Gochujang seafood risotto
1 godz.
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Tahini dip (tarator)
5 min
Chicken moghrabieh
1 godz. 25 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Tarte tatin
2 godz.