![Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F8CDAA66-5911-438B-A399-4510565727D0/Derivates/267ACF41-7864-46E1-9661-565CB39EF226.jpg)
Wersje kompatybilne
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Berry muffins and steamed raspberry puddings
- 4 tsp raspberry jam (40 g)
- 2 eggs
- 200 g sugar
- 60 g butter, cut in pieces
- 200 g milk
-
½
tsp natural vanilla extract
lub 1 tsp vanilla sugar, homemade - 200 g flour
- 2 tsp baking powder
-
200
g fresh raspberries
lub 200 g frozen raspberries -
150
g fresh blueberries
lub 150 g frozen blueberries
Pork roll
- 500 - 600 g boneless pork shoulder, in one piece, butterflied to approx. 1.5 cm thick
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 4 - 5 slices bacon
- 20 g sun-dried tomatoes
- 30 g Parmesan cheese
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg
Mediterranean vegetables, Vegetable pasta soup
- 1 garlic clove
- 300 g onions, of which 100 g cut in slices, the rest in pieces
- 130 g carrots, peeled, cut in slices (5 mm)
- 70 - 80 g mixed vegetables (e.g. red or green peppers, celery), cut in pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine (opcjonalnie)
- 1 ½ tsp salt
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1000 g water
- 250 g potatoes, cut in slices (5 mm)
- 160 g courgettes, cut in slices (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut in slices (1 cm)
- ½ tsp dried oregano
- 60 g short dried pasta (e.g. elbow macaroni), for soup
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5439 kJ / 1299 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 133 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Błonnik
- 11.6 g
Alternatywne przepisy
Steamed rice
25 Min
Creamy mushroom soup
20 dk
Mashed Potatoes
30min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Fennel digestive
10min
Hot and sour soup
20 dk
Boiled eggs
20 dk
Frozen fruit sorbet
5min
Berry foam
10min
Fruit ice cream
5min
Smoothie
5min