Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g d'eau
- 25 g de levure instantanée sèche
- 600 g de farine tout usage
- 10 g de sel
- de farine tout usage, pour saupoudrer
- d'eau, pour la cuisson au four
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3159.3 kJ / 755.1 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 156 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 7.6 g
- Sód
- 1306.2 mg
Alternatywne przepisy
Sauce à pizza
35min
Tortilla de farine
1u.
Compote de pommes
20min
Tarte aux pommes
1u.
Purée de pommes de terre classique
50min
Crème glacée double vanille
12h
Mode Cuisson des oeufs
20min
Antonio Bachour: Crèpes à la crème de mascarpone et petits fruits (métrique)
45 min
Tarte au sucre
45 min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1h 10min
Jus d'orange frais
5 Min
Petits gâteaux à la vanille
1h 10min