Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g d'eau
- 25 g de levure instantanée sèche
- 600 g de farine tout usage
- 10 g de sel
- de farine tout usage, pour saupoudrer
- d'eau, pour la cuisson au four
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3159.3 kJ / 755.1 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 156 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 7.6 g
- Sód
- 1306.2 mg
Alternatywne przepisy
Jus d'orange frais
5 Min
Gâteau vapeur marbré
1h 30 min
Meringues fantômes
12h 25min
Cuisson du riz long blanc
35min
Sauce à pizza
35min
Fromage frais aux noix et pain au petit-lait
12h 15min
Poivrons farcis avec riz et sauce tomate
1h
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15min
Purée de pommes de terre classique
50min
Brioche à la mie filante
1 godz. 45 min
Riz blanc au citron et à l'ail
35min
Crème glacée à la mangue
2h 20min