Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di broccoli
- 700 g di patata, farinose sbucciate e tagliate a fette (5 mm)
- 1 cipolla, tagliata in quarti
- 60 g di prezzemolo a foglia liscia, fresco, tritato grossolanamente
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 6 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 133.9 kJ / 32 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 112.5 mg
Alternatywne przepisy
Polenta ticinese
45min
Matcha Power Ball
40 min
Crostata di formaggio Gruviera
No ratings
Quiche di asparagi
1h
Gratin di broccoli e quinoa
1h 10 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45min
Tabulè di quinoa e tonno
40 min
Lasagne alle lenticchie
1 Std. 15 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min