腐乳爆肉

腐乳爆肉

3.0 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切片
    280 克
  • 1 小撮
  • 料酒
    5 克
  • 红腐乳
    2 块
  • 20 克
  • 切丝
    2 片
  • 20 克
  • 生抽
    5 克
  • 红腐乳汁
    10 克
  • 麻油
    5 克
  • 5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 20.3 g
Kalorie 1027.7 kJ / 245.7 kcal
Tłuszcz 16.6 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...