Urządzenia i Akcesoria
腐乳爆肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切片280 克
-
盐1 小撮
-
料酒5 克
-
红腐乳2 块
-
油20 克
-
姜 切丝2 片
-
醋20 克
-
生抽5 克
-
红腐乳汁10 克
-
麻油5 克
-
糖5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
20.3 g
Kalorie
1027.7 kJ /
245.7 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny