![Bulghur Bulghur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BF6310E8-02CE-4F5D-AE49-9F73B5CB0006/Derivates/3aabe116-ee22-4345-9ceb-b2d6cf0962a5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g bulghur (see Tips)
- 400 g water
- 10 - 20 g oil
- salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1202.3 kJ / 286.3 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 44.1 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 376.3 mg
Alternatywne przepisy
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11h 40 min
Red-bown coloured eggs
Brak ocen
Polenta
25 Min
Hummus
5 min
Falafel
1h 25min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 Min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min
Milanese risotto
25 Min
Bulgur Wheat
35 min
Traditional hommus
25h 5min
Whipped egg whites
10 min