One pot pasta crevettes, épinards et champignons

One pot pasta crevettes, épinards et champignons

4.1 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 oignon coupé en deux
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 100 g de crème épaisse, 10% m.g.
  • 4 c. à café de parmesan râpé
  • 320 g de pâtes sèches, type penne
  • 120 g de champignons de Paris frais en épaisses lamelles
  • 1 c. à café de mélange d'épices
  • 120 g de crevettes crues, décortiquées
  • 80 g d'épinards frais
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 428 kcal / 1804 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...