Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 80 g de sucre en poudre
- 500 g de melon, coupé en morceaux préalablement congelés (voir "Conseil(s)")
- 2 c. à café de jus de citron (opcjonalnie)
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 455.3 kJ / 108.8 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 31.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2h
Haut de cuisse de poulet épicé et carottes
4h 50min
Crème dessert citron et menthe
2h 12min
Pâte à pizza
1sa
Salade de gambas marinées aux agrumes, carpaccio de mangue
30 Min
Farfalle maison au persil et pesto de tomates séchées
1sa
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Bruschetta melon-poivron
25 min
Confiture de fraises et de fleurs de sureau
35 dk
Chutney de mûres et d'oignons
6sa 50 dk
Roulés de saumon et de courgette
25 min
Gâteau protéiné aux pommes
1sa