Urządzenia i Akcesoria
Sorbet au melon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
50 - 80 g de sucre en poudre
-
500 g de melon coupé en morceaux préalablement congelés (voir "Conseil(s)")
-
2 c. à café de jus de citron (opcjonalnie)
-
1 blanc d'œuf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
31.1 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
455.3 kJ /
108.8 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
26.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Autour du melon
13 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Dessert express aux fraises
5 min
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50 min
Poires au sirop à l'orange
1 godz.
Jus de raisin
6 min
Chantilly
5 min
Jus d'orange
5 min
Sauce tomate
55 min
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 godz. 5 min
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2 godz.
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40 min
Granité melon et pastèque
3 godz. 10 min
Jus ACE (orange-carotte-citron vert)
5 min