Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 80 g de sucre en poudre
- 500 g de melon, coupé en morceaux préalablement congelés (voir "Conseil(s)")
- 2 c. à café de jus de citron (opcjonalnie)
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 455.3 kJ / 108.8 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 31.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pad thaï à la courge butternut
40 min
Sirop apaisant au miel et au safran
1h
Pain au romarin méditerranéen
1 Std. 55 Min
Shot de jus détox céleri et menthe
10min
Yaourt glacé aux fraises
7 godz.
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 Std. 5 Min
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3 godz. 45 min
Mousse minute à la framboise
5min
Sorbet courgette-citron
8h 5min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40 min
Sorbet de fruits rouges
10min
Chantilly
5min