Urządzenia i Akcesoria
Sorbet à la framboise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
50 g de sucre de canne complet non raffiné
-
1 c. à café de vanille en poudre
-
1 blanc d'œuf
-
500 g de framboises surgelées
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
15 kJ /
4 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sorbet de fruits rouges
10 min
Ile flottante à la réglisse
35 min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40 min
Glace mangue-Passion
12 godz.
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3 godz. 15 min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6 godz. 25 min
Glace à la fraise sans crème
12 godz.
Sorbet fraise-banane
5 min
Sorbet framboise-girofle
12 godz.
Sorbet à la fraise
12 godz.
Sorbet mangue-Passion
12 godz.
Mousse chocolat-tonka
4 godz. 20 min