Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre de canne complet non raffiné
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 500 g de framboises surgelées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 15 kJ / 4 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55 min
Compote pomme-vanille et biscuits moelleux coco
1h
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3h 15min
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 godz. 5 min
Glace skyr vanille et framboise (allégée)
10h 15min
Mousse minute à la framboise
5min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40 min
Sorbet fraise-banane
5min
Sorbet à la fraise
12h
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Sorbet de fruits rouges
10min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min