Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre de canne complet non raffiné
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 500 g de framboises surgelées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 15 kJ / 4 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40min
Glace mangue-Passion
12hod.
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3hod. 15min
Yaourt glacé à l'abricot
10 min
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 Std. 5 Min
Sorbet framboise-girofle
12hod.
Confiture de mûres et de poires
45min
Sorbet de fruits rouges
10 min
Sorbet fraise-banane
5min
Mousse chocolat-tonka
4 godz. 20 min
Sorbet à la fraise
12hod.
Sorbet mangue-Passion
12hod.