Urządzenia i Akcesoria
Tiramisu maritozzi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 11 godz.
12 portions
Składniki
Starter
-
water100 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
manitoba flour ('0' flour - see Tip)100 g
Dough
-
extra virgin olive oil60 g
-
white sugar50 g
-
eggs2
-
honey10 g
-
full cream milk170 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
vanilla bean split, seeds scraped1
-
orange zest only (grated), no white pith1
-
manitoba flour ('0' flour - see Tip)430 g
-
bread improver1 tsp
-
salt10 g
-
extra virgin olive oil to grease
Assembly
-
egg1
-
pouring (whipping) cream plus 1 tbsp extra200 g
-
mascarpone cheese250 g
-
icing sugar1 tbsp
-
brewed coffee30 g
-
cocoa powder to dust
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
435.7 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
1669.6 kJ /
399 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Pears on Orange Syrup
Brak ocen
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4 godz. 55 min
Macarons with Pistachio Ganache
2 godz. 30 min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Pastrami
22 godz. 30 min
Delicious lemon pudding
55 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Apple and spice shrub
48 godz. 35 min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 godz. 10 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min