Urządzenia i Akcesoria
Scroll bundt cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
16 portions
Składniki
Prune filling
-
dried pitted prunes300 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
pouring (whipping) cream150 g
Dough
-
oil for greasing
-
unsalted butter80 g
-
milk180 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar80 g
-
plain flour plus extra for dusting450 g
-
eggs2
-
salt2 pinches
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
38.6 mg
Białko
5 g
Kalorie
1035.1 kJ /
246.4 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
33.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Banoffee arctic roll
28 godz. 40 min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 godz.
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Brak ocen
Strawberry champagne cake
3 godz. 10 min
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Cheese pies
1 godz. 25 min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 godz. 45 min
Fairy doll cake
2 godz. 20 min
Black forest cake
5 godz.
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min
Potato Gratin
1 godz. 30 min