Urządzenia i Akcesoria
Ginisang ampalaya (Sautéed bitter gourd)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onion50 g
-
tomatoes quartered50 g
-
bitter gourd cut in half, deseeded and cut in slices (1 cm)300 g
-
chicken stock paste10 g
-
fish sauce10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
168 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
363.2 kJ /
86.8 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasagna Bolognese
3 godz.
Chinese Tea Eggs
1 godz.
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 min
Blueberry Jam
Brak ocen
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Brak ocen
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Brak ocen
Vegan Orange Crescent Rolls
Brak ocen
Mai Tai
10 min
Chicago-Style Hot Dogs
35 min
Mango Sorbet
5 min
S'mores pizza
1 godz. 25 min