Ginisang ampalaya (Sautéed bitter gourd)

Ginisang ampalaya (Sautéed bitter gourd)

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions

Składniki

  • oil
    30 g
  • garlic cloves
    3
  • red onion
    50 g
  • tomatoes quartered
    50 g
  • bitter gourd cut in half, deseeded and cut in slices (1 cm)
    300 g
  • chicken stock paste
    10 g
  • fish sauce
    10 g
  • ground black pepper
    1 pinch
  • eggs lightly beaten
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 168 mg
Białko 3.3 g
Kalorie 363.2 kJ / 86.8 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...