Urządzenia i Akcesoria
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
extra large king prawns, raw, peeled, deveined250 g
-
black spaghetti or tagliatelle, dry200 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
double cream400 g
-
plain flour20 g
-
ground black pepper2 pinch
-
water for cooking pasta
-
salmon roe for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
858.1 mg
Białko
22.2 g
Kalorie
2884.9 kJ /
689.5 kcal
Tłuszcz
46.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
26.2 g
Węglowodany
45.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned Pork Rice
1 godz.
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 min
Soft Fresh Cheese
15 godz. 20 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 godz.
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min