Urządzenia i Akcesoria
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
extra large king prawns, raw, peeled, deveined250 g
-
black spaghetti or tagliatelle, dry200 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
double cream400 g
-
plain flour20 g
-
ground black pepper2 pinch
-
water for cooking pasta
-
salmon roe for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
858.1 mg
Białko
22.2 g
Kalorie
2884.9 kJ /
689.5 kcal
Tłuszcz
46.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
26.2 g
Węglowodany
45.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Alcohol-free Berry Mojito
5 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 Min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 Min
Lime and Lemonade
5 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Dairy-free Seafood Risotto
45 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Dairy-free Peppercorn Sauce
15 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min