Urządzenia i Akcesoria
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
56 pieces
Składniki
-
unsalted butter softened250 g
-
raw sugar30 g
-
egg1
-
brandy40 g
-
self-raising flour450 g
-
slivered almonds120 g
-
icing sugar250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
84.7 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
397 kJ /
94.5 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9 godz. 40 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Moroccan bundt
1 godz. 20 min
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
28 godz. 40 min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 godz. 20 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 godz. 25 min
Angel cake
5 godz. 15 min
Mini French apple cakes
1 godz. 35 min
Banoffee arctic roll
28 godz. 40 min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 godz. 10 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min