Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Skirt Steak Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width3 oz
-
yellow squash ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width2 oz
-
carrots peeled, ends trimmed to fit the blade width5 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
garlic cloves thinly sliced3
-
ginger peeled, thinly sliced2 in.
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced4 oz
-
Chinese five spice plus extra to season veggies, to taste1 tbsp
-
green onions trimmed, cut on bias4
-
salt to taste1 tsp
-
skirt steak thinly sliced (¼ in.)8 oz
-
hoisin sauce2 oz
-
sesame oil2 tsp
-
fresh baby spinach5 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
647.8 mg
Białko
30 g
Kalorie
2712.9 kJ /
648.4 kcal
Tłuszcz
43.7 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
36.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
S'more Cookie Bites
25 min
Roasted peach ice-cream
25 godz. 20 min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Brak ocen
Spaghetti Muffins
55 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Shrimp Aguachile
15 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 godz. 55 min
Fresh Tomatillo Salsa
30 min