Spiralized Skirt Steak Salad

Spiralized Skirt Steak Salad

4.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
    3 oz
  • yellow squash ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
    2 oz
  • carrots peeled, ends trimmed to fit the blade width
    5 oz
  • extra virgin olive oil divided
    1 ½ oz
  • garlic cloves thinly sliced
    3
  • ginger peeled, thinly sliced
    2 in.
  • fresh shiitake mushrooms thinly sliced
    4 oz
  • Chinese five spice plus extra to season veggies, to taste
    1 tbsp
  • green onions trimmed, cut on bias
    4
  • salt to taste
    1 tsp
  • skirt steak thinly sliced (¼ in.)
    8 oz
  • hoisin sauce
    2 oz
  • sesame oil
    2 tsp
  • fresh baby spinach
    5 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 648.4 kcal / 2712.9 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 43.7 g
Węglowodany 36.3 g
Błonnik 8.4 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Sód 647.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...