Bacon and Ranch Chicken Salad
TM6 TM5

Bacon and Ranch Chicken Salad

4.3 (21 ocen)

Składniki

  • 2 oz aged white cheddar cheese, cut into pieces (1 in.)
  • 8 oz bacon, diced (¼ in.)
  • 24 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless, cut into pieces (1 in.)
    lub 24 oz chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless, cut into pieces (1 in.)
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 garlic clove
  • ½ oz fresh chives, sliced (1 in.), (approx. 1 bunch)
  • 6 sprigs dill, leaves only
  • 4 oz sour cream
  • 4 oz mayonnaise
  • 1 tbsp freshly squeezed lemon juice, to taste
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp Dijon mustard, (optional)
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2485 kJ / 594 kcal
Białko
46 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
44 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy