Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width21 oz
-
salt divided2 tsp
-
chicken tenders cut into pieces (2 in.)21 oz
-
ground black pepper divided1 tsp
-
all-purpose flour1 oz
-
fresh parsley5 sprigs
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
leeks3 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
lemon1
-
chicken stock5 oz
-
heavy cream10 ½ oz
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1237.6 mg
Białko
44.2 g
Kalorie
2690.1 kJ /
643 kcal
Tłuszcz
42.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
21.5 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
35 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Glazed Lemon Muffins
1 godz.
Peanut Butter Banana Dream
35 min
Beer Marinade
10 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Smoked Salmon Dip
10 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min