Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 21 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 2 tsp salt, divided
- 21 oz chicken tenders, cut into pieces (2 in.)
- 1 tsp ground black pepper, divided
- 1 oz all-purpose flour
- 5 sprigs fresh parsley
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz leeks
- 1 oz olive oil
- 1 lemon
- 5 oz chicken stock
- 10 ½ oz heavy cream
- ½ tsp paprika
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2690.1 kJ / 643 kcal
- Białko
- 44.2 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 42.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.5 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 1237.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Fajita Soup
50 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Blood Orange Margarita
15min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Spanish Rice
35 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min