Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width21 oz
-
salt divided2 tsp
-
chicken tenders cut into pieces (2 in.)21 oz
-
ground black pepper divided1 tsp
-
all-purpose flour1 oz
-
fresh parsley5 sprigs
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
leeks3 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
lemon1
-
chicken stock5 oz
-
heavy cream10 ½ oz
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1237.6 mg
Białko
44.2 g
Kalorie
2690.1 kJ /
643 kcal
Tłuszcz
42.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
21.5 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min