Urządzenia i Akcesoria
Loaded Potato Waffle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
16 pieces
Składniki
-
bacon12 oz
-
potatoes scrubbed, cut into wedges that fit through the feeder tube28 oz
-
cheddar cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
green onions cut into pieces, plus extra, sliced, to garnish1 oz
-
large egg1
-
all-purpose flour2 oz
-
corn starch1 oz
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
ground paprika1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
sour cream4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
380.5 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
822 kJ /
196.5 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macarons with Pistachio Ganache
2 godz. 30 min
Lemon Pasta
35 min
Chicago-Style Hot Dogs
35 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Macadamia Chocolate Cookies
1 godz.
Orange Julius
5 min
Pesto Pasta Salad
30 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min