Urządzenia i Akcesoria
Loaded Potato Waffle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
16 pieces
Składniki
-
bacon12 oz
-
potatoes scrubbed, cut into wedges that fit through the feeder tube28 oz
-
cheddar cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
green onions cut into pieces, plus extra, sliced, to garnish1 oz
-
large egg1
-
all-purpose flour2 oz
-
corn starch1 oz
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
ground paprika1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
sour cream4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
380.5 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
822 kJ /
196.5 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasagna Bolognese
3 godz.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Summer Bolognese Bowl
Brak ocen
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 godz. 20 min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50 min
Glazed Lemon Muffins
1 godz.
Low Carb Cheese Dinner Rolls
1 godz. 10 min
Allergen Free Granola Cups
1 godz. 5 min
Hamburger Buns with Stout Beer
3 godz.
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min