Urządzenia i Akcesoria
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
8 portions
Składniki
-
lemons divided (1 thin peel only, both juiced)2
-
fresh chives in pieces10 - 12 sprigs
-
fresh rosemary, leaves only5 - 6 sprigs
-
fresh basil leaves and tender stems8 - 10 sprigs
-
dried oregano2 tsp
-
fresh parsley leaves and tender stems10 - 13 sprigs
-
garlic cloves8
-
salt divided4 - 6 pinches
-
extra virgin olive oil divided3 ½ oz
-
lamb shoulder, bone in (2.5-3.5 lbs.)45 - 56 oz
-
water21 oz
-
red new potatoes scrubbed with skin on10 ½ oz
-
shallots halved9 oz
-
carrots sliced in rounds (1 in.)5 oz
-
sweet potato peeled, cubed (1 in.)14 oz
-
garlic cloves peeled8
-
fresh ground pepper2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
238.1 mg
Białko
35.1 g
Kalorie
2489 kJ /
595 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Węglowodany
30.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Turkey Curry Phyllo Triangles
50 min
Frozen Yogurt Bark
6 godz. 10 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Beef Stroganoff
40 min
Chicken Pad Thai
45 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min