Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 pieces
Składniki
All-Purpose Gluten Free Flour
-
white quinoa7 oz
-
chia seeds3 ½ oz
-
corn starch7 oz
-
arrowroot3 ½ oz
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar plus extra to sprinkle4 ½ oz
-
large eggs4
-
vegetable oil5 oz
-
plain Greek yogurt4 oz
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
confectioners sugar2 oz
-
whole milk1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
135.3 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1625.4 kJ /
388.5 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
47.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
Brak ocen
Cooking Long Pasta
Brak ocen
Jack-O-Lantern Ice Cream Bowls
50 min
Loaded Potato Waffle
50 min
Carrot Torte
1 godz. 10 min
Glazed Lemon Muffins
1 godz.
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 godz. 20 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Chocolate Nice Cream
2 godz. 5 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min