Urządzenia i Akcesoria
Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 tranches
Składniki
-
d'huile d'olive et un peu pour le moule60 g
-
de riz complet240 g
-
de dattes dénoyautées100 g
-
de pommes en quartiers140 g
-
de levure chimique1 ½ c. à café
-
de bicarbonate de soude1 c. à café
-
de cosses de psyllium1 c. à soupe
-
de sel½ c. à café
-
de noix décortiquée80 g
-
œufs4
-
d'eau100 g
Wartości odżywcze na 1 tranche
Kalorie
163.8 kcal /
685.2 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
19.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
204.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
1 godz. 50 min
50 min
1 godz.
45 min
2 godz. 10 min
7 godz. 20 min
1 godz.
1 godz. 50 min
50 min
45 min
1 godz. 15 min
1 godz. 30 min