Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 tranches

Składniki

  • d'huile d'olive et un peu pour le moule
    60 g
  • de riz complet
    240 g
    240 g de riz blanc à grain court
  • de dattes dénoyautées
    100 g
  • de pommes en quartiers
    140 g
  • de levure chimique
    1 ½ c. à café
  • de bicarbonate de soude
    1 c. à café
  • de cosses de psyllium
    1 c. à soupe
  • de sel
    ½ c. à café
  • de noix décortiquée
    80 g
  • œufs
    4
  • d'eau
    100 g

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 163.8 kcal / 685.2 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 19.4 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 204.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie