Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 10 tiras de piel de limón
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 2 dientes de ajo
- 2 chalotas
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 700 g de caldo de ave hirviendo
- 40 g de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 30 g de nata
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1676 kJ / 401 kcal
- Białko
- 10.89 g
- Węglowodany
- 61.86 g
- Tłuszcz
- 12.09 g
- Błonnik
- 2.38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Risotto de calabaza de castilla
30 Min
Risotto
30 Min
Risotto de queso azul y espinacas
20min
Risotto al vino tinto
25min
Pappardelle con rúcula y requesón
1h
Risotto affumicato
30 Min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Risotto a la milanesa
30 Min
Risotto de parmesano y tomates secos
35min
Risotto cuatro quesos
25min