Pan de aceitunas
TM6 TM5 TM31

Pan de aceitunas

4.7 (242 oceny)

Składniki

Masa madre

  • 100 g de agua templada
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 50 g de harina

Masa

  • 150 g de aceitunas negras sin hueso
  • 250 g de agua
  • 550 g de harina de fuerza
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 3 ramitas de tomillo fresco
  • harina para espolvorear
  • aceite de oliva virgen extra para pincelar la masa

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
891 kJ / 213 kcal
Białko
1.1 g
Węglowodany
36.8 g
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy