Pan de aceitunas

Pan de aceitunas

4.7 250 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
12 rebanadas

Składniki

Masa madre
  • 100 g de agua templada
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 50 g de harina
Masa
  • 150 g de aceitunas negras sin hueso
  • 250 g de agua
  • 550 g de harina de fuerza
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 3 ramitas de tomillo fresco
  • harina para espolvorear
  • aceite de oliva virgen extra para pincelar la masa

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 213 kcal / 891 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 4.8 g
Węglowodany 36.8 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...