Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 200 g de espárragos verdes troceados (sin la parte dura)
- 300 g de nata
- 3 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta blanca molida
- mantequilla para engrasar los moldes
- 600 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1226 kJ / 293 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 3.2 g
- Tłuszcz
- 28.6 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Crema con espinacas
25min
Flan de queso azul para dos
30min
Pudin de pescado
2h 15min
Pastel de calabacín y bonito
4h
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1h 10min
Endibias gratinadas
40min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30 min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1u.
Tarta salada de puerros
1h 10min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3h