Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de cebollas rojas (cortadas en octavos)
- 800 g de azúcar
- 4 hojas de laurel secas
- 2 pellizcos de canela molida
- 6 clavos
- 100 g de pasas sin semillas
- 100 g de vino blanco seco
- 200 g de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 3974 kJ / 951 kcal
- Białko
- 3.13 g
- Węglowodany
- 230.75 g
- Tłuszcz
- 0.12 g
- Błonnik
- 5.3 g
Alternatywne przepisy
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2h 15min
Flan de ricota, cebolla y salvia
1h
Cebollas rellenas de beicon y queso
1h 15 min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30min
Nectarinas especiadas al vapor
Brak ocen
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Carré de cerdo a la parrilla con cebolla caramelizada y manzanas
3h
Turrón de camembert con frutos secos
2h 15min
Risotto con alcachofas y huevas ahumadas
25 min
Compota a la antigua
2h 30 min
Coulis de fruta
10 min
Peras al vino tinto
3h 20min