Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de aceite de girasol
- 70 g de queso Gruyère, en cubos (2 cm)
- 1 diente de ajo
- 150 - 180 g de tocino ahumado en cubos
- 150 g de harina de trigo, más un poco de polvo
- 10 g de polvo para hornear
- 3 huevos
- 125 g de leche
- 150 g de dátiles deshuesados, en rodajas (2 mm)
- 100 g de queso crema
- Wartości odżywcze
- na 12 porciones
- Kalorie
- 15213.8 kJ / 3636.2 kcal
- Białko
- 88.3 g
- Węglowodany
- 244.3 g
- Tłuszcz
- 262.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 77.6 g
- Błonnik
- 14.2 g
- Sód
- 3019.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Margarita con escarcha de cítricos
30min
Salsa roja de molcajete
10min
Pizza bianca de invierno estilo Chicago
Ninguna valoración
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25min
Nieve rápida de fruta
5min
Salsa de chile de árbol seco
20min
Jalapeño poppers
1h
Sandwich de barbacoa de cerdo de Carolina del Sur
5h 15min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30min
Salsa de molcajete
10min
Salsa de aguacate y tomate verde
10min
Nieve de frutas
10min