Urządzenia i Akcesoria
Nurkorn-Brot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
30 Scheiben
Składniki
Vorbereitung
-
Haferflocken, glutenfrei180 g
-
Kürbiskerne150 g
-
Sonnenblumenkerne120 g
-
Leinsamen, braun geschrotet55 g
-
Sesam35 g
-
Chiasamen20 g
-
Hirseflocken10 g
-
Flohsamenschalen gemahlen15 g
-
Salz1 - 2 TL
-
Wasser500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 Scheiben
Sód
1230 mg
Białko
110.5 g
Kalorie
11456 kJ /
2737 kcal
Tłuszcz
181.1 g
Błonnik
73.4 g
Tłuszcz nasycony
28.2 g
Węglowodany
169.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apfel-Dattel-Früchtebrot (glutenfrei)
1 godz. 20 min
Sellerie mit Karotte und Apfel fermentiert (mit Gemüsestyler)
168 godz. 30 min
High Protein Eis am Stiel
4 godz. 30 min
Apfel-Sauerkraut-Salat
1 godz. 15 min
Sommerhummus
35 min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 godz. 20 min
Würziger Melanzani-Kichererbseneintopf mit Huhn
30 min
Paprika-Linsen-Hummus
25 min
Proteinbrot
1 godz. 15 min
Bananen-Haferflocken-Kekse
30 min
High Protein Brot (glutenfrei)
9 godz. 30 min
Mandel-Knusperkekse (vegan)
50 min