Urządzenia i Akcesoria
Nurkorn-Brot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
30 Scheiben
Składniki
Vorbereitung
-
Haferflocken, glutenfrei180 g
-
Kürbiskerne150 g
-
Sonnenblumenkerne120 g
-
Leinsamen, braun geschrotet55 g
-
Sesam35 g
-
Chiasamen20 g
-
Hirseflocken10 g
-
Flohsamenschalen gemahlen15 g
-
Salz1 - 2 TL
-
Wasser500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 Scheiben
Sód
1230 mg
Białko
110.5 g
Kalorie
11456 kJ /
2737 kcal
Tłuszcz
181.1 g
Błonnik
73.4 g
Tłuszcz nasycony
28.2 g
Węglowodany
169.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50 min
Hafer-Nuss-Creme
25 min
Topfen-Granola
30 min
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 min
Dattel-Hafer-Drink
20 min
Paprika-Linsen-Hummus
25 min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 godz. 20 min
Apfel-Dattel-Früchtebrot (glutenfrei)
1 godz. 20 min
Hasenfrühstück - schnelle Apfel-Karotten-Mischung
5 min
Proteinriegel
2 godz.
Gemüseaufstrich
1 godz.
High Protein Brot (glutenfrei)
9 godz. 30 min