Urządzenia i Akcesoria
Mee Goreng Mamak
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
shallots (approx. 6 shallots)85 g
-
cooking oil30 g
-
fresh red chillies cut in pieces2
-
onions cut in pieces90 g
-
chicken breast fillets (opcjonalnie) with skin, cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
yellow noodles room temperature500 g
-
dark soy sauce30 g
-
chilli sauce20 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought, adjust to taste2 tsp
-
whole prawns cleaned and shell removed300 g
-
water150 g
-
fresh chives cut in 3 cm length50 g
-
fresh mung bean sprouts (taugeh) rinsed with water and drained50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi Lemak
45min.
Char Kway Teow
15min.
Crispy Ikan Bilis
40min.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1hod. 25min.
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min.
Soto ayam (spiced chicken soup)
1hod.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1hod. 20min.
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min.
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1hod. 25min.
Nasi Lemak
45min.
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min.
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min.