Urządzenia i Akcesoria
Nyonya Chicken Rendang
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
-
coconut oil50 g
-
garlic cloves15 g
-
shallots65 g
-
galangal10 g
-
fresh turmeric5 g
-
fresh ginger5 g
-
fresh red chillies100 g
-
dried chillies (approx. 10 pieces), deseeded, soaked to soften10 g
-
candlenuts3
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
chicken thighs, with skin and bone800 g
-
toasted coconut paste (kerisik)50 g
-
coconut cream100 g
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
palm sugar45 g
-
kaffir lime leaves3
-
turmeric leaf thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
28 g
Kalorie
2699 kJ /
645 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Masala Squid
25 min
Sambal Belacan
10 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Nasi Lemak
45 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Nasi Lemak
45 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min