Urządzenia i Akcesoria
Thai Steamed Fish With Lime
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only1 tbsp
-
garlic cloves10
-
bird's eye chillies (chilli padi) adjust to taste5
-
fresh red chillies deseeded2
-
sugar1 tbsp
-
lime juice (approx 4 limes)50 g
-
fish sauce3 tbsp
-
water600 g
-
homemade chicken stock powder1 tsp
-
fresh lemongrass4 stalks
-
barramundi fish (siakap) (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)600 g
-
fresh green lime cut in thin slices, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.1 g
Kalorie
502 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Char Kway Teow
15 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Masala Squid
25 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Nasi Lemak
45 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Tom Yum Goong
30 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min