![Teriyaki salmon bowl Teriyaki salmon bowl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E88202E6-DB81-4292-A4CB-CF3F77B0A401/Derivates/498C3A7F-CA5E-4703-B767-0D134E03AB83.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 100 g soy sauce
- 120 g rice wine
- 50 g rice malt syrup
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 180 g each)
- 1000 g water
- 100 g wild rice (see Tip)
- 200 g brown rice
- 1 tsp salt
- 150 g frozen edamame beans
- 1 - 2 avocados, flesh only, cut into thin slices
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices on the diagonal
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 nori sheet, cut into very thin strips (optional)
- 2 tsp black sesame seeds, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3722.3 kJ / 886.3 kcal
- Białko
- 51.6 g
- Węglowodany
- 68.3 g
- Tłuszcz
- 43.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 2271.7 mg
Alternatywne przepisy
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Hoisin pork bowl
30 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Miso salmon broth
40 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Coconut poached chicken salad
45min