Urządzenia i Akcesoria
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Mushroom Dashi Broth
-
cremini mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed450 g
-
tamari sauce60 g
-
cinnamon sticks toasted (see Tip)2 ½
-
toasted coconut flakes85 g
Dumpling Filling
-
water divided1250 g
-
kabocha squash peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)500 g
-
tamari sauce30 g
-
rice vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
1 ½ tsp ginger paste, to tastefresh ginger, grated (opcjonalnie) to taste1 ½ tsp
-
agave syrup (opcjonalnie)15 g
-
wonton wrapper, round (round)20
-
edible flowersmicrogreens
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
979.6 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Cooking Long Pasta
Brak ocen
French Toast
Brak ocen
Chamomile Tea Latte
10 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Fruit Cake
4 godz. 10 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 godz. 15 min
Guava Paste Cookies (Metric)
45 min
Bannock Bread
45 min
Pumpkin Pie
5 godz.