Urządzenia i Akcesoria
Steamed chocolate cake with whipped cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Chocolate cake
-
eggs separated4
-
sugar100 g
-
dark chocolate, 50% cocoa solids cut in pieces (2 cm)125 g
-
butter cut in pieces, plus extra for greasing125 g
-
flour plus extra for dusting100 g
-
baking powder (5 g)1 tsp
-
water600 g
Whipped cream and chocolate ganache filling
-
cream, min. 30% fat chilled315 g
-
dark chocolate, 50% cocoa solids cut in pieces (2 cm)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
2863 kJ /
684 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Chocolate Ice Cream
31 godz.
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Pumpkin soup
35 min
Rustic bread
2 godz.
Lemon cake
2 godz.
Apple tart
1 godz.
Provençal tart
1 godz. 15 min
Pumpkin soup
35 min
Baked spinach and eggs
35 min
Cannelloni
1 godz. 20 min